22:02 21.12.2016
Марина Тилль опубликовала запись

П’ять способів покращити роботу мозку

Капуста брокколі — один з найкорисніших і вітамінізованих сортів капусти. У брокколі міститься багато вітаміну С, фолієвої кислоти, калію, клітковини, бета-каротину і антиоксидантів. Ці речовини здатні поліпшити роботу мозку. Їсти брокколі найкраще в відвареному або паровому вигляді.

Найкориснішими сортами риби вважаються найбільш жирні: форель, лосось, сардини. Кислоти Омега-3 покращують роботу клітин мозку. Їсти рибу рекомендується двічі в тиждень, щоб наситити мозок усіма необхідними речовинами. Крім позитивного впливу на розумові здібності, риба покращує також стан шкіри, волосся і нігтів.

Горіхи сприятливо впливають на центральну нервову систему, завдяки вмісту в них дубильних речовин: цинку, заліза, магнію. Вони активізують розумові процеси і покращують пам'ять. Також горіхи здатні захищати клітинні мембрани мозку і насичувати підкірку необхідної для плідної роботи енергією.



У какао-бобах містяться антиоксиданти поліфеноли, які покращують всі функції організму, в тому числі і пам'ять. Продукти, що містять какао, збільшують швидкість реакції і є профілактикою хвороби Альцгеймера. Тому старайся вживати цей зігріваючий напій хоча б кілька разів на тиждень.

У молоковмісних продуктах багато кальцію і вітаміну С. Виявляється, ці мікроелементи корисні не тільки для кісток і імунної системи, але і для мозку. Молочні продукти покращують пам'ять і заспокоюють нервову систему. Тепле молоко з медом, наприклад, може не тільки позбавити від застуди, а й допомогти заснути при безсонні.

Мы — это то, что мы публикуем
Загружайте фото, видео, комментируйте.
Находите друзей и делитесь своими эмоциями.
Присоединяйтесь

Подарки

Декабрь 2016
пн вт ср чт пт сб вс
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Войти